Σωματείο_logo_κόκκινο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
prolipsiworkers@gmail.com

18/04/2017

 

Δελτίο Τύπου
Νέα ιστοσελίδα του Σωματείου

Σήμερα, Τρίτη 18 Απριλίου 2017, «έπεσε» το ιστορικό ιστολόγιο του Σωματείου μας prolipsiworkers.blogspot.com, μέσα από το οποίο η συλλογικότητά μας επί 10 χρόνια «μιλούσε», ενημέρωνε, έθετε προβληματισμούς και αναζητούσε απαντήσεις.

Το ιστολόγιό μας διαγράφηκε αιφνιδιαστικά, δίχως να ενημερωθούμε για τους λόγους από τον κεντρικό διαχειριστή.

Αν το αίτημά μας προς τον κεντρικό διαχειριστή δεν γίνει αποδεκτό και δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα του ιστολογίου μας, τότε ένα μεγάλο ψηφιοποιημένο κομμάτι της ιστορίας των Κέντρων Πρόληψης και της υπόθεσης της πρόληψης των εξαρτήσεων στη χώρα μας, συνολικά, θα έχει σβηστεί.

Όχι, όμως, το πνεύμα της πορείας μας, που συνεχίζεται πλέον από την ιστοσελίδα prolipsiworkers.wordpress.com

Ούτως ή άλλως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, λιγότερο ή περισσότερο επώδυνα, χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα τομές και φρεσκάδα στις νέες συνθήκες. Αυτή, τη μόνη ενδιαφέρουσα οδό, θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε στο διαδίκτυο με καινούριο όχημα, ευχόμαστε πιο ανθεκτικό στις απαιτήσεις του αγώνα για νέα πνοή στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Για λόγους συνέχειας, οι δύο πρώτες δημοσιεύσεις στη νέα ιστοσελίδα θα είναι οι ίδιες που είχαμε αναρτήσει στο παλιό ιστολόγιό μας την Τρίτη 18 Απριλίου 2017.

Το Δ.Σ. του Σωματείου